Λαϊκό Νοσοκομείο, εξαφάνιση γιατρού και δημοσιογράφου συζύγου: Σε ποιο σκάνδαλο είναι μπλεγμένοι. Εξελίξεις

Ποια η μυστήρια εξαφάνιση γιατρού από το Λαϊκό Νοσοκομείο;

Η εξαφάνιση μιας νεαρής γιατρού που εργάζεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο και του δημοσιογράφου συζύγου της, λίγες ημέρες μετά τις συλλήψεις των μελών του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα, έχει κινητοποιήσει τις Αρχές που αναζητούν το ζευγάρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα Σελίδα», η εξαφάνιση έχει δηλωθεί από τη μητέρα της γιατρού από το Λαϊκό Νοσοκομείο στο αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου.

Το νήμα της μυστηριώδους εξαφάνισης αρχίζει να ξετυλίγεται μια ημέρα πριν από την αναφορά γιατρού του Λαϊκού Νοσοκομείου για πλαστές συνταγές που είχε εντοπίσει.

Συγκεκριμένα, ογκολόγος γιατρός του νοσοκομείου είχε αποκαλύψει 44 πλαστές συνταγές ασθενών.

Η γιατρός, καθηγήτρια του Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε και αναφορά στον διοικητή του Λαϊκού Νοσοκομείου και, αφού παρουσίαζε όσα είχε ανακαλύψει, του ζητούσε να διαβιβάσει το συντομότερο δυνατόν τα στοιχεία στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η εξαφάνιση της γιατρού από το Λαϊκό Νοσοκομείο

Την περασμένη Τετάρτη, ο διοικητής του Λαϊκού Νοσοκομείου ενημέρωσε τις Αρχές ότι γιατρός που βοηθούσε την ογκολόγο έχει εξαφανιστεί.

Η γυναίκα και γιατρός πήγαινε κανονικά στη δουλειά της στο Λαϊκό Νοσοκομείο έως και την Τρίτη, 8 Μαΐου.

Στο έγγραφό του, ο διοικητής αναφέρει ότι η γιατρός εμφανιζόταν καθημερινά στο παράρτημα του νοσοκομείου και παρακολουθούσε ασθενείς τόσο της ογκολόγου που συνέταξε την αναφορά για τις 44 πλαστές συνταγές όσο κι άλλων δυο γιατρών.

Ο ένας απ’ αυτούς είναι, επίσης, ογκολόγος.

Ο διοικητής, μάλιστα, τηλεφώνησε και στη μητέρα της γιατρού. Εκείνη τον ενημέρωσε ότι είχε ήδη δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης της και του συζύγου της στο Α.Τ. Παγκρατίου.

Το δημοσίευμα αναφέρει, επίσης, ότι του παρέδωσε και την τσάντα της κόρης της, μέσα στην οποία υπήρχαν και σφραγίδες της ίδιας, δυο άλλων γιατρών και τα βιβλιάρια δυο ασθενών.

ΠΗΓΗ: fimes.gr