Γαμπρός Πήγε Σακατεμένος Στο Νοσοκομείο Μετά Τα Βασανιστήρια Που Του Έκαναν Οι Φίλοι Του Για Να Σπάσουν Πλάκα

Ένας γαμπρός υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς αφού η ημέρα του γάμου του κατέληξε σε πραγματικό μαρτύριο.

Ο 24χρονος Ai Guangtao από τη νότια Κίνα υπέστη τραυματισμούς στο κρανίο αφότου χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο την ώρα που έφευγε τρέχοντας από την τελετή επειδή δεν άντεχε τα καψώνια που του έκαναν οι φίλοι του…

A groom has been left with multiple injuries and a hefty insurance bill after a wedding day hazing ritual turned torturous (pictured) 

Οι φίλοι του κ. Guangtao τον έδεσαν σε ένα στύλο ηλεκτρικού ρεύματος και τον χτυπούσαν με μπαμπού πριν τον “λούσουν” με μελάνι, αυγά και μπύρα.

“Με βασάνισαν τόσο πολύ την ημέρα του γάμου μου που εξοργίστηκα. Με κυνηγούσαν κι εγώ δεν μπορούσα να δω τίποτα, γιατί με είχαν κυριολεκτικά λούσει με μελάνι,” είπε ο κ. Guangtao στο South China Morning Post.

Ai Guangtao, 24, from southern China, suffered a fractured skull after being struck by a car as he fled from terrifying ritual put on by his friends in the lead up to his wedding (pictured)

“Έτρεξα προς στον δρόμο και ο ένας απ’ αυτούς με κυνηγούσε ακόμα.”
Ο κ. Guangtao μπήκε στο δρόμο για να ξεφύγει από τους «βασανιστές» του και χτυπήθηκε από ένα όχημα.

Η γαμήλια τελετή του ακυρώθηκε καθώς ο γαμπρός έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για αρκετές εβδομάδες. Αλλά ο κ. Guangtao και η σύζυγός του παντρεύτηκαν νόμιμα πριν από την έναρξη της τελετής.

Mr Guangtao clambered over the barrier to the motorway to escape his 'tormentors' and was hit by an oncoming vehicle (pictured are his injuries)

Παρά τα όσα πέρασε, η αστυνομία θεωρεί ότι ο κ. Guangtao ήταν υπεύθυνος για το ατύχημα, με αποτέλεσμα να χρωστάει σήμερα 6.200€ σε ζημιές στην ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού.

As part of the tradition, Mr Guangtao friends' tied him to a power pole and hit him with bamboo. He had ink, eggs and beer thrown over him (pictured)

διαφορετικό

Συνέχεια άρθρου…