Γκιλιέρμε: «Είναι όλα ή τίποτα»

Η παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη μπορεί να επηρεάσει τις ισορροπίες του αγώνα με τη Μίλαν προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να φθάσουν σε μία ιστορική πρόκριση, όπως τόνισε ο Γκιλιέρμε σε μέσο ενημέρωσης της Βραζιλίας.
Μιλώντας στο «Lance», ο αμυντικός των μέσων των «Πειραιωτών» είπε χαρακτηριστικά: «Είναι όλα ή τίποτα. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη. Η Μίλαν είναι ένας παραδοσιακός αντίπαλος με βαριά φανέλα, αλλά εμείς μέσα στο γήπεδο πρέπει να μπούμε, να τα ξεχάσουμε όλα αυτά και να παίξουμε μπάλα. Βασιζόμαστε στη βοήθεια του κόσμου και πιστεύουμε στην υποστήριξη των οπαδών μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».
Αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Μια νέα χώρα, νέες παρέες και πολιτισμός, αλλά είναι μια καλή αρχή. Έχω παίξει αρκετά και έχω βοηθήσει αρκετά τον Ολυμπιακό, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Europa League. Ελπίζω να πραγματοποιήσω μια σπουδαία εμφάνιση κόντρα στη Μίλαν και να φύγει η ομάδα από το γήπεδο με την πρόκριση».
ΠΗΓΗ